Srovnávací právo z hlediska akcií - Naser, Safwan (2007)
V současnosti neexistuje pojednání o úpravě akcií s ohledem na odlišnosti anglo-amerického práva a práva českého. Tato práce si klade za cíl toto literarní vakuum napravit a navrhnout možné změny českého práva na základě komparace s právem anglo-americkým