Srovnávací právo z hlediska akcií - Naser, Safwan; Boháček, Martin, 1947-; Kříž, Radim, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
V současnosti neexistuje pojednání o úpravě akcií s ohledem na odlišnosti anglo-amerického práva a práva českého. Tato práce si klade za cíl toto literarní vakuum napravit a navrhnout možné změny českého práva na základě komparace s právem anglo-americkým
Vedoucí práce: Martin Boháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses