Strategické cíle rozvoje celoživotního vzdělávání pedagogů základních škol - Dráb, Dalibor; Stejskalová, Irena, 1957-; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Tato diplomová práce se zabývá strategickými cíli celoživotního vzdělávání pedagogů základních škol. Cílem práce je analýza aktuálních a budoucích potřeb pedagogických pracovníků v oblasti celoživotního vzdělávání obecně a se zaměřením na digitální vzdělávání. Dalším cílem práce je navrhnout úpravy strategických cílů rozvoje celoživotního vzdělávání v analyzované oblasti. Vyhodnocení probíhalo na základě dotazníkového šetření a analýzou strategických dokumentů v oblasti Pardubického kraje a Místní akční skupiny Holicko. Výsledky šetření pak vedou ke zjištění vzdělávacích potřeb pedagogů, jejich motivaci a preference v oblasti vzdělávání. Naopak analýza strategických dokumentů spolu s výsledky dotazníkového šetření ukazuje, které strategické cíle je vhodné upravit a jak.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses