Vybrané metody řešení sporů v obchodním styku a zhodnocení jejich vhodnosti - Bartoňová, Michaela; Kačírková, Eliška; Houska, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato práce si klade za cíl zhodnotit soudní a vybraný mimosoudní způsob řešení sporu v obchodním styku v rámci České republiky, jmenovitě rozhodčí řízení a posoudit jejich výhody a nevýhody na základě specifických vlastností, kterými se tyto metody řešení sporu odlišují. Nastíněny budou i možnosti, které jsou poskytnuty výhradně podnikatelům, díky kterým se tyto odlišnosti nivelizují.
Vedoucí práce: Eliška Kačírková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses