Ekonomika Spojeného království Velké Británie a Severního Irska a její postavení v EU - Pluhařová, Helena; Jeníček, Vladimír, 1932-; Pohl, Leoš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce analyzue ekonomický a sociálně politický vývoj Velké Británie od skončení druhé světové války do současnosti a vlivy, které tento vývoj utvářely. Dále se zaměřuje na změny v přístupu VB k integraci v Evropě, na britské předsednictví v EU, ekonomickou situaci ve VB po roce 2000 a preference dalšího vývoje EU z pohledu VB
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Velká Británie; bakalářské práce; Great Britain; bachelor's theses