Reálné opce a jejich aplikace na NEW ECONOMY FIRMS - Dvořák, Jaroslav; Mařík, Miloš, 1947-; Vydrová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Diplomová práce se zabývá reálně opčními metodami a jejich aplikaci na firmy z New Economy (nové ekonomiky). V práci je popsána analogie a rozdíly reálných opcí s finančními opcemi. Kladen je důraz na problémy, které jsou s používáním reálných opcí spojeny. Práce je zakončena praktickým použitím reálných opcí při oceňování podniku
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: reálné opce; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; real options; master's theses