Globální energetický problém se zvláštním zaměřením na Českou republiku - Adamová, Lenka; Jeníček, Vladimír, 1932-; Pohl, Leoš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato práce se zabývá v první části globálním energetickým problémem Země, v druhém oddíle se pokouší přiblížit energetickou problematiku Evropské unie a třetí část je věnována energetické situaci České republiky
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses