Sociálně-ekonomická charakteristika Jižní Afriky po pádu apartheidu a její perspektivy do budoucna - Repatá, Kateřina; Němečková, Tereza, 1979-; Borgstrom, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje vývoj jihoafrické ekonomiky po pádu apartheidu. Její první část se zabývá prioritními oblastmi jihoafrické vlády. Druhá se věnuje postavení Jižní Afriky jako regionální velmoci. V závěru jsou zhodnoceny vládní snahy o stabilizaci jihoafrické ekonomiky v 21.století
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses