Obchodní vztahy České republiky s Indií - Vránová, Jana (2007)
Cílem práce je podat základní charakteristiku vývoje zahraničního obchodu České republiky a Indie. Zhodnotit její význam jako obchodního partnera pro náš stát a nastínit budoucí vývoj a perspektivy další hospodářské spolupráce. Materiál se detailněji zabývá analýzou vzájemných hospodářských vazeb od přelomu tisíciletí až do současnosti, rozebírá specifika podnikatelského prostředí Indie a nejvýraznější kulturní odlišnosti. Rovněž se zaměřuje na otázku volby vhodné strategie vstupu na indický trh