Obchodní vztahy České republiky s Indií - Vránová, Jana; Gullová, Soňa, 1954-; Šípková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem práce je podat základní charakteristiku vývoje zahraničního obchodu České republiky a Indie. Zhodnotit její význam jako obchodního partnera pro náš stát a nastínit budoucí vývoj a perspektivy další hospodářské spolupráce. Materiál se detailněji zabývá analýzou vzájemných hospodářských vazeb od přelomu tisíciletí až do současnosti, rozebírá specifika podnikatelského prostředí Indie a nejvýraznější kulturní odlišnosti. Rovněž se zaměřuje na otázku volby vhodné strategie vstupu na indický trh
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Indie; bakalářské práce; international trade; India; bachelor's theses