Finančná analýza a jej využitie - Siničáková, Gabriela (2007)
Cieľom bakalárskej práce je zhodnotenie finančnej situácie spoločnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pomocou finančnej analýzy a vyzdvihnutie tých ukazovateľov, ktoré by využil management spoločnosti. Informácie použité v práci sú čerpané z výročných správ spoločnosti za roky 2003 až 2006