Finančná analýza a jej využitie - Siničáková, Gabriela; Mikovcová, Hana, 1959-; Mareš, David, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cieľom bakalárskej práce je zhodnotenie finančnej situácie spoločnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pomocou finančnej analýzy a vyzdvihnutie tých ukazovateľov, ktoré by využil management spoločnosti. Informácie použité v práci sú čerpané z výročných správ spoločnosti za roky 2003 až 2006
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses