Cestovní ruch jako faktor rozvoje Tachova - Kramulová, Jana; Macháček, Jaroslav; Tittelbachová, Šárka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce zkoumá, zda cestovní ruch hraje významnou roli v rozvoji města Tachova a jeho okolí. Zabývá se potenciálem území a jeho propagací. Porovnává cíle, vytčené v koncepčních dokumentech, s realitou a investicemi, které město a region realizuje. Práce také popisuje možnosti spolupráce města s jinými subjekty a díky partnerství s nimi možnosti rozšíření nabídky pro turisty
Vedoucí práce: Jaroslav Macháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cestovní ruch; investice; regionální rozvoj; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; přeshraniční spolupráce; diplomové práce; tourism; investments; regional development; transborder cooperation; master's theses