Analýza schválených projektů v rámci česko-rakouské přeshraniční spolupráce - Machač, David (2007)
Tato diplomová práce analyzuje vývoj a historii přeshraniční spolupráce v rámci Evropské unie. Dále jsou v rámci práce analyzovány projekty předložené v česko-rakouském programu ve dvou realizovaných programech - Phare CBC a INTERREG