Analýza schválených projektů v rámci česko-rakouské přeshraniční spolupráce - Machač, David; Wokoun, René, 1953-; Horáček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Tato diplomová práce analyzuje vývoj a historii přeshraniční spolupráce v rámci Evropské unie. Dále jsou v rámci práce analyzovány projekty předložené v česko-rakouském programu ve dvou realizovaných programech - Phare CBC a INTERREG
Vedoucí práce: René Wokoun
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: přeshraniční spolupráce; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; Rakousko; diplomové práce; transborder cooperation; Austria; master's theses