Strategická analýza firmy VCES a.s. - Černá, Věra (2007)
Záměrem práce je zpracovat strategickou analýzu firmy, najít pomocí různých modelů a výpočetních ukazatelů silné a slabé stránky a příležitosti. Jednotlivé analýzy mohou pomoci nalézt a popsat současné postavení firmy, způsob tvorby strategie a doporučení pro budoucí rozvoj