Strategická analýza firmy VCES a.s. - Černá, Věra; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Záměrem práce je zpracovat strategickou analýzu firmy, najít pomocí různých modelů a výpočetních ukazatelů silné a slabé stránky a příležitosti. Jednotlivé analýzy mohou pomoci nalézt a popsat současné postavení firmy, způsob tvorby strategie a doporučení pro budoucí rozvoj
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: stavebnictví; strategický management; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; diplomové práce; construction industry; strategic planning; master's theses