Diplomová práce - Dušková, Dagmar; Koudelka, Jan; Vítek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Statistické metody segmentace s jejich aplikací a především interpretací v marketingové praxi. Kategorizace již využívaných statistických metod v práci mediální agentury
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses