Mezinárodní kontejnerová přeprava - Havlíček, Václav; Sato, Alexej, 1952-; Schwarz, Vítězslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce se v první části zabývá procesem vývoje mezinárodní kontejnerové přepravy, procesem standardizace přepravních jednotek, jejich definováním a popisem. V druhé části pak zmiňuje nejpoužívanější typy přepravních smluv, jejich podstatné náležitosti a subjekty. Poslední část práce se věnuje jednotlivým druhům přepravy s hlavním důrazem kladeným na přepravu námořní a kombinovanou
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní přeprava; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; international transportation; bachelor's theses