Oceňování nemovitostí a rizika s ním spojená - Petrová, Barbora; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Teoreticko-metodologická část práce je zaměřena na vysvětlení základních pojmů z oblasti oceňování. Dále se tato práce zabývá konkrétními pojmy, metodami a také riziky, která souvisejí s oceňováním nemovitostí. V praktické části je provedeno ocenění bytové jednotky administrativním způsobem dle cenového předpisu a také odhad její tržní hodnoty. V závěru je uvedeno porovnání zjištěných výsledků a posouzení jejich odlišnosti
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses