Informační válka v boji s terorismem - Vítek, Lukáš (2007)
Práce se zabývá možností jak pomáhá informační válka bojovoat proti terorismu. Jsou v ní naznačeny možnosti, které můžeme využít v zamezení terorismu. Zamýšlí se nad efektivním informačním bojem s terorismem