Informační válka v boji s terorismem - Vítek, Lukáš; Toman, Prokop, 1942-; Brechlerová, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce se zabývá možností jak pomáhá informační válka bojovoat proti terorismu. Jsou v ní naznačeny možnosti, které můžeme využít v zamezení terorismu. Zamýšlí se nad efektivním informačním bojem s terorismem
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informační válka; informace; terorismus; informatika [obor bakal. práce]; psychologická válka; bakalářské práce; information warfare; information; terrorism; psychological warfare; bachelor's theses