Public Private Partnership a možnosti jeho využití v oblasti sportovních a kulturních center v ČR - Matějka, Jan; Kapinusová, Jana; Chalupníček, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá možnostmi zajištění sportovní infrastruktury formou partnerství veřejného a soukromého sektoru. Autor analyzuje úspěšné projekty sportovních a kulturních center realizovaných touto formou v Nizozemí a v USA a uvádí, čím je podmíněn jejich přínos pro veřejný a soukromý sektor. Autor vyvozuje z příkladů závěry pro připravované projekty v České republice. V práci je diskutována otázka legitimity financování sportovních center z veřejných zdrojů a jejich skutečný přínos při zajištění sportovního a kulturního vyžití občanů
Vedoucí práce: Jana Kapinusová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: infrastruktura; sport; národní hospodářství [obor bakal. práce]; veřejný sektor; bakalářské práce; infrastructure (economics); sport; public sector; bachelor's theses