Segmentace trhu celostátních denních periodik v ČR - Valterová, Lenka; Koudelka, Jan; Němec, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na mediální mix a mediální komunikaci, členění médií, charakteristiky tisku, výhody a nevýhody tisku v reklamě. Segmentace trhu celostátních denních periodik v ČR vymezuje zkoumaný trh, stanovuje významná kritéria, odkrývá segmenty, rozvíjí profily čtenářů deníků a závěrečně hodnotí segmentaci
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: média; tisk; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; media; press; bachelor's theses