Manažerské dovednosti v procesu jednání a vyjednávání - Pumprla, Rostislav; Václavíková, Mária, 1972-; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce pojednává o osobě manažera a manažerských dovednostech v procesu jednání a vyjednávání, a to především v rámci strukturní firmy. Práce obsahuje základní seznámení s osobou manažera, jeho prací a strukturní firmou. Stěžejní část je zaměřena na komunikační dovednosti a rozdělení lidí podle jejich chování, které je ovlivněno jejich záměry. Podle daného chování se pak volí nejvhodnější způsob komunikace. Obsahem práce jsou také základní obecné principy komunikace a charakteristika nonverbální komunikace. Cílem práce je určit nejvhodnější postupy komunikace v rámci strukturní firmy
Vedoucí práce: Mária Václavíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; manažerské dovednosti; bakalářské práce; management skills; bachelor's theses