Analýza výkonnosti firem Český Telecom a Telefónica O2 Czech Republic - Vítovec, Josef; Vávrová, Hana, 1970-; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí výkonnost společností Český Telecom a Telefónica O2 s ohledem na specifika telekomunikačního trhu. Výkonnost obou společností posuzuje především pro potřeby potenciálního investora. Dominantním prvkem práce je finanční analýza. Součástí je také zhodnocení restrukturalizace, kterou společnost ve sledovaném období prošla. Cílem je posoudit všechny důležité aspekty finanční výkonnosti firmy a odhadnout její budoucí vývoj
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; telekomunikace; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; telecommunication; bachelor's theses