Finanční analýza společnosti Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s. - Frinta, David; Vávrová, Hana, 1970-; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce analyzuje vývoj finanční situace společnosti Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s. v letech 2001 až 2006. Úvod práce náleží teoretické části, která objasňuje strukturu, postupy výpočtů a způsoby hodnocení dosažených výsledků. Následuje praktická část práce. Ta na základě provedených výpočtů hodnotí finanční zdraví a úroveň finančního řízení společnosti. Na finanční analýzu navazuje srovnání podniku s průmyslovým odvětvím. V této části dochází k porovnání a vyhodnocení finanční situace společnosti v rámci celého odvětví. Závěrem práce shrnuje zjištěné skutečnosti
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses