Úloha mezinárodní přepravy v zahraničním obchodě Ukrajiny - Mozul, Yevgen; Sato, Alexej, 1952-; Schwarz, Vítězslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce seznamuje s jednotlivými druhy přepravy na Ukrajině, jejich vývojem a zvláštnostmi, dává přehled o jejich významu pro zahraniční obchod. V jednotlivých kapitolách jsou popsány zvláštností vývoje ekonomiky a přepravy na Ukrajině, charakteristika přepravní síti, legislativní základ mezinárodní přepravy, analýza jednotlivých druhů přepravy, problémy a perspektivy vývoje mezinárodní přepravy na Ukrajině
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní přeprava; mezinárodní vztahy; zahraniční obchod; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Ukrajina; bakalářské práce; international transportation; international relations; foreign trade; Ukraine; bachelor's theses