Aplikace předvstupních programů EU ve vybraných zemích střední a východní Evropy v letech 2004-2006 - Šojdel, Václav; Karpová, Eva; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje aplikaci nástrojů a programů EU v Maďarsku, Polsku a České republice mezi lety 2004 – 2006 a pokouší se zhodnotit dopad těchto instrumentů na tyto státy. V jednotlivých zemích se práce zaměřuje především na popis operačních programů a iniciativ Společenství. V práci je zpracován taktéž jeden konkrétní projekt, který byl spolufinancován z fondu EU v letech 2004-2006. Jedná se o přestavbu centra města Jindřichův Hradec
Vedoucí práce: Eva Karpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses