Současné postavení Německa v EU - Knotková, Hana; Jeníček, Vladimír, 1932-; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Úloha, kterou Německo sehrálo při vytváření ES a později EU. Hospodářský vývoj Německa po roce 2000. Současná pozice v EU, zastoupení v orgánech, postoj ke Smlouvě o Ústavě a německé předsednictví. Odhad budoucího vývoje a faktory, které by mohly tento vývoj ovlivnit
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses