Rozvoj venkova a programy a projekty rozvoje venkova financované v rámci ČR a EU - Schuster, Karel; Kadeřábková, Jaroslava, 1942-; Jirsa, Tomáš;Ing.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou trvale udržitelného rozvoje českého venkova a zemědělství s využitím programů a projektů podporovaných z rozpočtu Evropské unie. Popisuje a vyhodnocuje jednak projekty a programy již ukončené, ale i programy a projekty zaměřené na blízkou budoucnost. Zkoumá důvody proč je těchto programů potřeba a efektivnost jejich využití v rámci České republiky. Venkov a zemědělství je v současnosti v mnoha ohledech na této pomoci závislý a to jak v České republice, tak v celé Evropské unii. Charakterizuje současný stav využívání finančních prostředků z fondů EU
Vedoucí práce: Jaroslava Kadeřábková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: venkov; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; zemědělská politika; diplomové práce; countryside; agricultural policy; master's theses