Hospodársky vývoj Austrálie od roku 1990 až po súčasnosř - Uhríková, Jana; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Svobodová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práca zahŕňa charakteristiku vybraných oblastí týkajúcich sa Austrálie, ako je peňažná jednotka, súčasná politická situácia a demografický vývoj. Ďalšou súčasťou práce je charakteristika sektorov hospodárstva, analýza infraštruktúry, analýza austrálskeho hospodárstva od roku 1990 po súčasnosť, predpoveď vývoja hospodárstva pre obdobie 2007 - 2011 a zhodnotenie uskutočnených reforiem. Poslednou oblasťou analyzovanou v práci je zahraničný obchod Austrálie
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: reformy; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; reforms; bachelor's theses