Komunikační strategie RPC VŠE Praha - Šlapák, Petr; Lukeš, Martin, 1976-; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá komunikační strategií. V teoretické části se zabývá komunikací, podnikovou identitou, podnikovou kulturou, podnikovou komunikaci a podnikovým designem. V druhé části analyzuje komunikační strategii RPC VŠE především na příkladu komunikační strategie Veletrhu pracovních příležitostí Šance. Poslední kapitola obsahuje doporučení pro celkovou komunikační strategii RPC
Vedoucí práce: Martin Lukeš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: kultura organizace; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporate culture; master's theses