Strategická analýza podniku VLNAP Nejdek, a. s. - Schwarz, Michal; Sedláčková, Helena; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou podniku působícího v textilním průmyslu. Popisuje jednotlivé faktory okolí působící na podnik, hodnotí jejich význam. Analyzuje zdroje a schopnosti podniku, popisuje současný výrobní program a postavení podniku na trhu. Dále práce obsahuje syntézu všech informací a z ní plynoucí výčet příležitostí a hrozeb. Cílem práce je nástin optimální budoucí strategie
Vedoucí práce: Helena Sedláčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses