Výzkum a vývoj v Evropské unii - Maňasová, Petra; Šaroch, Stanislav, 1970-; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce popisuje a analyzuje situaci v oblasti výzkumu a vývoje Evropské unie. Poukazuje na problémy, s kterými se evropský výzkum a vývoj potýká, srovnává jeho pozici (i pomocí konkrétních ukazatelů) se světovými vůdci v této oblasti, kterými jsou Japonsko a především USA. Dále se snaží zmapovat aktivity EU v oblasti výzkumu a vývoje. Představuje jednotlivé programy a instituce, které již existují nebo mají v budoucnosti vzniknout
Vedoucí práce: Stanislav Šaroch
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses