Zavedení manažersky orientovaného účetnictví v Rodinném pivovaru Bernard a.s - Bernardová, Zuzana; Matyáš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
V teoretické části diplomové práce je popsána historie manažerského účetnictví, všechny tři průřezy manažerského účetnictví (tzn. průřez odpovědnostní, výkonový a procesní), IS podniku a poslední kapitola je věnována controllingu. Praktická část rozvádí zavedení nového informačního systému v pivovaru Bernard a.s. a v jeho důsledku zavedení manažersky orientovaného účetnictví a funkce controllera. Cílem diplomové práce bylo tyto zavedení zhodnotit
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses