Vývoj a výhled mobilního připojení v ČR - Bičík, Petr; Toman, Prokop, 1942-; Čandík, Marek, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Mobilní telekomunikace se staly nedílnou součástí našeho každodenního života a proto je jejich rozvoji věnována velká pozornost. Tato práce se pokouší podat současný pohled na problematiku mobilních telekomunikací, které slouží k bezdrátovému přenosu dat. Úvodní kapitola se zabývá historickým vývojem mobilního připojení v ČR. Dále jsou popsány jednotlivé technologie, které jsou využívány pro mobilní připojení k internetu. V závěru práce je nastíněn předpokládaný vývoj mobilního připojení na internet a jsou porovnány jednotlivé technologie. Na základě výsledků provedeného průzkumu jsou diskutovány silné a slabé stránky současného mobilního připojení
Vedoucí práce: Prokop Toma
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses