Komparativní analýza restrukturalizované společnosti LESS, a.s. - Prchalová, Lenka (2007)
V mé bakalářské práci posuzuji finanční situaci společnosti LESS, a.s. V roce 2004 byla restrukturalizována, byl vytvořen holding LESS. Proto provádím komparativní analýzu společností, které tvoří holding LESS. K srovnání používám jak jednokriteriálních tak vícekriteriálních metod. Cílem je tedy zhodnotit finanční zdraví a restrukturalizaci společnosti LESS, a.s