Komparativní analýza restrukturalizované společnosti LESS, a.s. - Prchalová, Lenka; Krauseová, Jaruše, 1944-; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
V mé bakalářské práci posuzuji finanční situaci společnosti LESS, a.s. V roce 2004 byla restrukturalizována, byl vytvořen holding LESS. Proto provádím komparativní analýzu společností, které tvoří holding LESS. K srovnání používám jak jednokriteriálních tak vícekriteriálních metod. Cílem je tedy zhodnotit finanční zdraví a restrukturalizaci společnosti LESS, a.s
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; srovnávací metody; bakalářské práce; financial analysis; comparative methods; bachelor's theses