Optimalizace výrobní linky ve vybraném závodě - Drdová, Vendula; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá rozborem portfolia sortimentu podniku vzhledem k výrobnímu procesu, dále analýzou částí výrobního procesu a vyhledáním jeho problémových míst. Dále je řešena vybraná problémová oblast rozmístění výroby a zhodnocen návrh optimálního řešení
Vedoucí práce:Vladimír Lukšů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: výrobní management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; production management; master's theses