Vývoj veřejných financí členských zemí Evropské unie od roku 2004 - Pastrňák, Martin; Karpová, Eva; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem práce je seznámit čtenáře s teoretickými i praktickými aspekty veřejných financí posledních let v kontextu vyspělé Evropy, konkrétně 25 členských zemí Evropské unie, tedy prostoru specifického ve smyslu určité politické, kulturně-historické a ekonomické rozlišnosti. Práce rozebírá problematiku veřejných příjmů, výdajů a stavu a vývoje veřejných rozpočtů zemí EU a přibližuje aktuální problémy v této oblasti
Vedoucí práce: Eva Karpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses