Švýcarská ekonomika na počátku 21. století: vývoj, problémy a perspektivy - Jošt, Vojtěch; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Svobodová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tématem je vývoj švýcarské ekonomiky od počátku 90. let do současnosti. Švýcarsko řeší změny, které se dějí v Evropě. Práce tyto změny a jejich dopady na Švýcarsko hodnotí a poskytuje možné scénáře vývoje. Práce je rozdělena na dvě části. První se zabývá ekonomickým vývojem v 90. letech. Druhá část popisuje vývoj ekonomické integrace, popisuje nejdůležitější hospodářské změny a události, které se ve Švýcarsku udály po 2. světové válce
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: evropská integrace; neutralita; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Švýcarsko; bakalářské práce; European integration; neutrality; Switzerland; bachelor's theses