Analýza současného stavu motivace a stimulace pracovníků - Cikrytová, Kateřina (2007)
Bakalářská práce se zabývá motivací a stimulací pracovníků výzkumného ústavu. V teoretické části jsou definovány jednotlivé pojmy, uvedeny základní teorie a popsány jednotlivé stimulační prostředky. V aplikační části jsou zpracovány výsledky provedeného dotazníkového šetření a uvedeny návrhy možných opatření