Analýza současného stavu motivace a stimulace pracovníků - Cikrytová, Kateřina; Lorencová, Hana; Kočí, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce se zabývá motivací a stimulací pracovníků výzkumného ústavu. V teoretické části jsou definovány jednotlivé pojmy, uvedeny základní teorie a popsány jednotlivé stimulační prostředky. V aplikační části jsou zpracovány výsledky provedeného dotazníkového šetření a uvedeny návrhy možných opatření
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: motivace; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; pracovní spokojenost; bakalářské práce; motivation (psychology); job satisfaction; bachelor's theses