Hospodářská politika USA v 90. letech a současnosti - Šedivá, Linda (2007)
Obecná charakteristika ekonomiky USA. Ekonomika a politika za Clintonovy vlády. Základní krátkodobý cíl Clintonovy politiky. Základní dlouhodobý cíl. Fiskální politika. Boj o rozpočet. Druhé volební období (1997-2001). Monetární politika. Hospodářská politika po roce 2000. Zhodnocení Zpráv o rozpočtových výsledcích. Zhodnocení Bushovy dosavadní politiky a výhledy na zbytek roku 2007