Hospodářská politika USA v 90. letech a současnosti - Šedivá, Linda; Neumann, Pavel, 1956-; Svobodová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Obecná charakteristika ekonomiky USA. Ekonomika a politika za Clintonovy vlády. Základní krátkodobý cíl Clintonovy politiky. Základní dlouhodobý cíl. Fiskální politika. Boj o rozpočet. Druhé volební období (1997-2001). Monetární politika. Hospodářská politika po roce 2000. Zhodnocení Zpráv o rozpočtových výsledcích. Zhodnocení Bushovy dosavadní politiky a výhledy na zbytek roku 2007
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: hospodářská politika; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic policy; bachelor's theses