Význam investičních pobídek pro ekonomiky vybraných evropských zemí - Pohanková, Petra; Steinmetzová, Dana; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce srovnává význam přímých zahraničních investic, investiční podpory a pobídek v Irsku, České republice a Makedonii. Analyzuje případné přínosy a slabá místa ve vztahu k vybraným ekonomikám
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses