Skupina Světové banky Charakteristika a analýza činnosti - Gemzová, Soňa (2007)
Práce se zaměřuje na charakteristiku Světové banky, její vznik, organizaci, zdroje kapitálu. Dále se zabývá činností Banky, rozvojovými cíli a strategiemi. V poslední části je rozebrán konkrétní projekt Banky