Skupina Světové banky Charakteristika a analýza činnosti - Gemzová, Soňa; Steinmetzová, Dana; Vondrušková, Barbora, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zaměřuje na charakteristiku Světové banky, její vznik, organizaci, zdroje kapitálu. Dále se zabývá činností Banky, rozvojovými cíli a strategiemi. V poslední části je rozebrán konkrétní projekt Banky
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses