Možnosti využití finančních prostředků ze strukturálních fondů EU pro ČR – konkrétní případ - Kadlecová, Kateřina; Plchová, Božena, 1936-; Nigrinová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce ve své první části postihuje základní vývojové fáze strukturální a regionální politiky Evropské unie, definuje cíle těchto politik a principy, na nichž jsou založeny. Druhá část práce se zabývá vztahem České republiky ke strukturální a regionální politice EU. Závěrečná část popisuje vypracovávání projektů v rámci strukturálních opatření Evropské unie a navrhuje konkrétní uplatnění těchto opatření na příkladě přestavby zchátralého koupaliště v obci Kosmonosy na koupací rybník
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses